medewerkerstevredenheidsonderzoek biic mt

Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) 

medewerkerstevredenheidsonderzoek biic org

BiiC geeft streetwise inzicht in de tevredenheid van uw medewerkers

Buiten winnen is binnen beginnen! Wij zijn het volledig eens met deze bekende consultancy uitspraak. Weet u eigenlijk hoe tevreden of ontevreden uw werknemers zijn? Hoeveel passie en bevlogenheid er in uw team zit? Hoeveel commitment er echt is richting uw organisatie? En hoe goed u luistert naar uw eigen mensen?

BiiC maakt compacte en uitgebreide medewerkerstevredenheidsonderzoeken in begrijpelijke infographics. Tevens geven wij advies en begeleiding in de interpretaties van de gegevens. 

Compact MTO in infographics

Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) vertalen wij niet in traditionele rapporten, maar in concrete, betaalbare, begrijpelijke infographics en wordclouds met impact. Van heel compact tot uitgebreid. Waarbij wij uw maatwerkvragen standaard in ons onderzoek verwerken. Bekijk een voorbeeld van een compact mto rapport in het oranje kader.

Uitgebreid MTO in infographics

Afhankelijk van het doel van het doel en de onderzoeksfrequentie adviseren wij te kiezen voor een compact of uitgebreid MTO. Indien u op specifieke onderdelen van het medewerkerstevredenheidsonderzoek wilt kunnen inzoomen. Is het waardevol om te kiezen voor een uitgebreide rapportage. Bekijk een voorbeeld van een uitgebreid mto rapport in het oranje kader.

medewerkerstevredenheidsonderzoek biic mto - (5)

Compact, betaalbaar en toepasbaar

Medewerkerstevredenheidsonderzoek is er in vele soorten en vele maten. Maar waar draait het nu eigenlijk om? Wij bieden een compact en toepasbaar onderzoek aan vanaf € 450 voor 100 medewerkers. Ons onderzoek is erop gericht om de kern van de tevredenheid en bevlogenheid, of het gebrek hieraan, concreet in beeld te brengen. U kunt o.b.v. deze inzichten direct het gesprek aangaan met uw medewerkers om de tevredenheid te verbeteren. 

medewerkerstevredenheidsonderzoek biic mto strategie

Goed werkgeverschap en bevlogen medewerkers

Wij voeren MTO’s anoniem uit, zodat uw werknemers zich veilig voelen en zich echt durven uiten. Na het MTO heeft u inzicht waar de werknemers tevreden en niet zo tevreden over zijn en kunt u er iets aan doen. Veranderingen hoeven niet altijd groot en duur te zijn.
 
Een hoge medewerkerstevredenheid heeft vele voordelen. Een goede reputatie als werkgever maakt mensen geïnteresseerd om voor u te werken en blije en bevlogen medewerkers zijn de beste ambassadeurs van uw organisatie.

medewerkerstevredenheidsonderzoek biic mt

Meten is weten

Regelmatig de medewerkerstevredenheid onderzoeken (MTO) is zeer waardevol voor het betrouwbaar kunnen aansturen van uw organisatie. Niet alleen het bedrijf heeft baat bij het meten van medewerkerstevredenheid, uw medewerkers ook. Zij kunnen hun stem laten horen en voelen dat ze belangrijk zijn voor het bedrijf en dat hun mening ertoe doet.

medewerkerstevredenheidsonderzoek

Tevredenheid en bevlogenheid maakt uw bedrijf sterker

Een hoge medewerkerstevredenheid en echt bevolgen medewerkers hebben een extra aantrekkingskracht op klanten, nieuwe collega's en zijn hiermee uiteindelijk uw belangrijkste ambassadeurs.

medewerkerstevredenheidonderzoek biic

De voordelen van tevreden medewerkers op een rijtje

Na het uitvoeren van het tevredenheidsonderzoek en het samen met uw collega's beoordelen en aanpakken van de onderwerpen die beter kunnen in uw organisatie, zijn de effecten die u mag verwachten:

  • Het verzuim daalt.
  • De productiviteit stijgt.
  • Het personeelsverloop daalt.
  • De klanttevredenheid stijgt.
  • Het gevoel van veiligheid stijgt.
  • Het rendement stijgt.
  • U krijgt objectief inzicht in het commitment van uw medewerkers richting uw organisatie
  • U krijgt handvatten aangereikt waar en hoe u uw bedrijf nog sterker kunt maken
medewerkerstevredenheidsonderzoek biic mto - (5)
medewerkers-
tevredenheidsonderzoek

(MTO) introductie aanbod

U krijgt te horen wat u niet wist.
U leert zien wat u nog niet zag.
U boekt successen die u niet had verwacht.

BiiC©
Maakt organisaties sterker

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de Business Value MRI.

Bezoekadres & Contact

De Business Value MRI is eigendom van BiiC BV.

Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@businessvaluemri.com
www.businessvaluemri.com
KvK 75793148