Samen met de beste consultants 
maken wij hoogwaardig organisatieadvies
 inspirerend, concreet en bereikbaar 
voor ieder bedrijf ter wereld.

Team BiiC©

Logo BiiC Organisatieadvies

Waarom doen wij wat we doen?

De mensen bij BiiC© hebben de innerlijke passie om organisaties beter te laten presteren en deze kennis bereikbaar te maken voor iedere organisatie. Wij hebben ervaren dat er in elke organisatie heel veel onbenutte kennis en potentieel zit. Innoveren en professionaliseren begint volgens ons heel eenvoudig bij het stellen van slimme vragen. En dat organisaties sterker worden door het verbinden van mens, technologie, cijfers en creativiteit. Dit alles met de focus op het creëren van waarde.

Oud gedrag
x
Nieuwe technologie 
=
Een toekomstig failliet bedrijf

Is daar behoefte aan?

Veel organisaties moeten zich opnieuw uitvinden. Digitalisering en kunstmatige intelligentie zorgen voor een ongekende snelheid van veranderingen in de maatschappij. Big data staat dus al voor de deur terwijl het gros van de organisaties haar small data nog niet op orde heeft. 

Deze constante stroom van vernieuwingen zorgt ervoor dat complete diensten en producten verdwijnen. Daarnaast verandert de technologie de verwachtingen van de consument en de rol van complete beroepsgroepen.

Big data en kunstmatige intelligentie
beginnen bij small data en menselijke intelligentie.

Logo BiiC Organisatieadvies

Hoe helpen wij dan?

Wij hebben een innovatieve tool ontwikkeld (de Business Value MRI©) waarmee wij in zeer korte tijd een integraal beeld van organisaties creëren en direct in beeld brengen waar en hoe u effectief kunt bijsturen. 

Met de inzet van getalenteerde mensen in ons Social Data Centrum in combinatie met geavanceerde Business Intelligence technieken is het ons gelukt om management consultancy bereikbaar te maken voor iedere organisatie.

Slim samenwerken en vanuit win-win samenwerken is ons vertrekpunt. 

Bedrijven blijven duurzaam succesvol door het stellen van slimme vragen en het vastleggen, begrijpen en benutten van de antwoorden.

Logo BiiC Organisatieadvies

En het resultaat is BiiC!

Om van onze passie ons werk te kunnen maken hebben wij BiiC© opgericht.

BiiC bestaat uit drie onderdelen; de Consultancy,  Technologie & Innovatie afdeling (hier is de Business Value MRI© ontwikkeld) en het Social Data centrum.

Door bestaande producten en slimme  technologie te combineren en een beetje beter te maken, ontwikkelen wij mooie nieuwe oplossingen waar organisaties op zitten te wachten.

BiiC©
Maakt organisaties sterker

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de Business Value MRI.

Bezoekadres & Contact

De Business Value MRI is eigendom van BiiC BV.

Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@businessvaluemri.com
www.businessvaluemri.com
KvK 75793148