biic organisatieadvies, consultancy en bedrijfsadvies

BiiC nieuws!

BiiC Organisatieadvies, bedrijfsanalyses, consultancy & verandermanagent

Vandaag staan wij paginagroot in het AD!

17 februari 2020

Echt gaaf! De pers begint onze slimme consultancy innovatie ook op te pakken. Vandaag heeft het Algemeen Dagblad/De Dordtenaar in de rubriek 'de starter' uitbreid aandacht besteed aan ons bedrijf en de business value scan. Ook heeft het AD het artikel op hun Facebookpagina geplaatst. Nieuwsgierig naar het verhaal? Via deze link kunt u het gehele artikel lezen.

biic organisatieadvies nieuws

Business Inspiratiesessie met therapiehonden!

8 januari 2020

20 februari organiseren wij een inspiratiesessie. Vanuit onze research hoe wij branchevreemde technieken in kunnen zetten om organisaties te ontwikkelen hebben wij vandaag twee bijzondere consultants op bezoek gehad; de co-coach honden Mikha en Solo. Als psychosociale zorghonden doen zij samen met hun baasjes en coaches Monique Deugd en Sandra Aerns vanuit het bedrijf Kwispelkrachtig bijzonder waardevol werk in de begeleiding en coaching van mensen met o.a. autisme. Deze aanpak is zeer interessant en innovatief voor de ontwikkeling en bewustwording van uw gedrag en handelen als directeur of manager. Bent u nieuwsgierig? En wilt u dit zelf ervaren. 20 februari organiseren wij samen met Kwispelkrachtig een informele inspiratiesessie van 16:00 tot 17:30 (inclusief borrel), waar wij u meenemen en laten ervaren hoe dit voor uw organisatie kan werken. Heeft u interesse? Laat het even weten per mail via info@biic.nl en wij nemen contact met u op. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar vol is vol.

Albert Roodnat BiiC Organisatieadvies, bedrijfsanalyseen consultancy

Welkom Albert

10 december 2019

De hoogste tijd om onze nieuwe collega Albert Roodnat aan u voor te stellen. Albert houdt zich, als filosoof en voormalig Hogeschool docent bedrijfsethiek, binnen BiiC bezig met het analyseren van de data die wij ophalen uit onze business value scans en Albert doet onderzoek naar alle verbanden tussen de verzamelende data en het registreren van de verkregen nieuwe inzichten. En nu in Jip en Janneke taal; dankzij de kennis van Albert gaat uw bedrijf nog beter presteren! Nieuwsgierig? De koffie staat voor u klaar in ons trainingscentrum in Papendrecht

peter deege biic organisatieadvies

Financieel nieuws 

14 november 2019

Onze partner Peter Deege is accountant en mede-eigenaar van Drechtsteden Accountants & Adviseurs. Middels zijn maandelijkse nieuwsberichten praat hij u bij over de laatste financiële ontwikkeling voor ondernemers.

Lees verder

organisatieadvies biic spreker dagvoorzitter

BiiC Organisatie Challenge Workshops bij ManualMaster congres

5 november 2019

Op 14 november kunt u het BiiC organisatieadviesburea ontmoeten op het ManualMaster congres 2019.
'Ontdek waarom organisaties zo succesvol zijn in het laten falen van hun kwaliteit. Klantstrateeg, oud bankier en voormalig ICT en GGZ directeur, Robert Snel, neemt u op een verrassende, humoristische en prikkelende wijze mee in zijn ervaringen met het slagen en falen van de kwaliteit binnen een organisatie.' Meer info? Check: www.manualmaster.com

BiiC spreker tijdens opening studiejaar Albeda College

6 september 2019

Op 12 september is onze klantstrateeg Robert Snel spreker tijdens de opening van het studiejaar van de studenten handel bij het Albeda College in Rotterdam. Als stakeholder van het Albeda College verzorgen wij regelmatig gastcolleges om onze bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de studenten.

Business inspiratie bijeenkomsten in oktober en november

5 september 2019

In verband met de introductie van BiiC Organisatieadvies 2.0 houdt BiiC in oktober en november 6 business inspiratie bijeenkomsten. 

Managementboeken BiiC Organisatieadvies

Nieuwe BiiC locatie geopend

4 september 2019

BiiC heeft een nieuwe trainingslocatie geopend aan de Nieuwland Parc 78 in Papendrecht. Deze locatie biedt de mogelijkheid tot het ontvangen van groepen tot 20 personen. En is uitgerust met een nieuwe 4 meter lange whiteboard tafel, waar 10 personen tegelijk kunnen mindmappen. Met deze uitbreiding kunnen wij als organisatieadviesbureau onze klanten in eigen huis volledig ontzorgen.

Vacature Marketing & Communicatie stage

3 september 2019

Wij zijn op zoek naar een spontante, leergierige en creatieve stagair. 

biic organisatieadvies in abonnementsvorm

Gimball versterkt het BiiC team

2 september 2019

Om sessies en workshops op mooie manier vast te kunnen leggen op video beschikt ons team over de nieuwste smartphone Gimball. Een leuke gadget die ook als een robot de spreker kan volgen en filmen.

biic organisatieadvies en consultancy
Voor wie?
Organisatieadviseurs
Managementconsultants
Marketeers
Accountants
Bedrijvencoaches
& Growthackers

Kennismaken? U bent van harte welkom!

Met plezier nodigen wij u uit voor een brainstormkoffie in ons trainingscentrum.

We maken vrijblijvend kennis. Leren u en uw bedrijf kennen. Verkennen uw vraagstuk en wensen. En nemen u mee in de Business Value MRI©.

BiiC©
Maakt organisaties sterker

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de Business Value MRI.

Bezoekadres & Contact

De Business Value MRI is eigendom van BiiC BV.

Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@businessvaluemri.com
www.businessvaluemri.com
KvK 75793148