organisatieadvies bureau in Papendrecht biic
Social Data Centrum

Bijzondere talenten 

Om nog scherpere bedrijfsanalyses te kunnen maken. Om onze relaties optimaal te kunnen ondersteunen met het verzamelen van alle data. En om mensen met een bijzonder talent een kans te geven, hebben wij het Social Data Centrum opgericht.

Het Centrum heeft de focus op het creëren van waarde voor medewerker en klant zonder winstoogmerk (tegen kostprijs).
Het centrum helpt bedrijven bij het registreren en analyseren van small data in CRM systemen voor het MKB. Bedrijven met een S.R.O.I. verplichting (vanuit aanbestedingen) kunnen door de samenwerking met ons Social Data Centrum op een bijzondere wijze invulling geven aan deze verplichting.

In ons centrum creëren wij voor meerbegaafde talenten, met een afstand tot de arbeidsmarkt, een werkomgeving waar rekening wordt gehouden met wat zij nodig hebben om goed te kunnen functioneren en zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. 

organisatieadvies bureau in Papendrecht biic

Geen liefdadigheid maar een kans

De krapte op de arbeidsmarkt wordt groter en groter. Dit terwijl er talloze bijzondere talenten beschikbaar zijn die dolgraag een plek op de arbeidsmarkt willen krijgen. Dit is een kans, niet alleen voor BiiC maar voor veel organisaties.

En, mede door het stap voor stap inzetten van bijzondere talenten, lukt het ons om hoogwaardig organisatieadvies en crm-data ondersteuning bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedere organisatie! 

BiiC©
Maakt organisaties sterker

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de Business Value MRI.

Bezoekadres & Contact

De Business Value MRI is eigendom van BiiC BV.

Nieuwland Parc 78
3351 LJ  Papendrecht
Nederland

085-3013168
info@businessvaluemri.com
www.businessvaluemri.com
KvK 75793148